ZES SESSIES + INDIVIDUELE BEGELEIDING

Alle thema’s die op het programma staan zijn gerelateerd aan vraagstukken over circulair en veranderingsgericht ontwerpen. Hierbij worden de thema's telkens uitgediept vanuit een puur praktische invalshoek. Gedurende het jaar worden antwoorden en ervaringen uitgewisseld omtrent een breed gamma aan thema’s. Volgende onderwerpen staan onder andere op het programma:

- Circulair en veranderingsgericht bouwen: theorie of praktijk?

- De rol van de architect

- Hoe vertalen in concrete ontwerpbeslissingen?

- Tools & beoordelingskaders

- Technieken, business models, as-a-service

- Nederlandse context en cases
 

Daarnaast krijg je de kans om één-op-een begeleiding te volgen bij een specialist in circulair bouwen.

 

WANNEER EN HOE LAAT? 

De sessies worden verspreid over zes maanden en starten in februari 2021 (t.e.m. juni 2021). De exacte data vind je per locatie terug in de agenda

 

De bijeenkomsten vinden steeds 's avonds plaats van 19u00 tot 21u30, telkens met ontvangst vanaf 18u30 met broodjesmaaltijd. Napraten doen we aan de bar met een drankje.

 

LOCATIE

Atelier Circulair wordt aangeboden te Zwijnaarde (3Square). Deze locatie laat toe dat de huidige coronamaatregelen gehanteerd kunnen worden. 

 

CORONAMAATREGELEN  

We geven er de voorkeur aan om de sessies fysiek te laten doorgaan. De locatie is zo geselecteerd dat de afstandsregel van 1.5 meter gerespecteerd kan worden. Uiteraard zijn we afhankelijk van de geldende corona-maatregelen op het moment waarop de sessies doorgaan en voorzien we indien nodig een digitaal alternatief. 

 

DEELNEMERS

Het programma is uitgewerkt voor architecten die kennis willen maken met het concept van circulair ontwerpen. Om de dynamiek binnen de groep te verzekeren worden maximaal 15 deelnemers toegelaten per locatie. 

 

DEELNAMEPRIJS

De deelnameprijs bedraagt 590 EUR exclusief btw. Dit bedrag omvat 6 sessies met catering én individuele begeleiding.

 

Indien je onderneming onder Paritair Comité 336 valt, kan je beroep dan op een premie van Liberform. Klik hier voor meer informatie.

Er kan geen beroep worden gedaan op de KMO-portefeuille.